Forkæl dig selv

Gus, sauna og Wellness

Image

Saunagus er en unik termo- og aromaterapeutisk behandling, hvor deltagerne bliver ført på en rejse igennem krop og sind.
En uddannet gusmester leder dig igennem oplevelsen ved at benytte 100% rene æteriske olier, som hældes på de varme sten.
Saunagus virker specielt dybdegående, udrensende og afslappende. Det styrker immunforsvaret, kredsløbet og velværet, nedsætter stress symptomer og giver fornyet energi.

Forkæl dig selv med “Saunagus” Der er 8 pladser. Husk en drikkedunk og mød op i god tid.

Medlemspris 75,00 kr. / Ikke medlemmer adgangsbillet 50,00 kr. + 75,00 kr. for gus

Saunagus, ofte omtalt som ‘gus’, er en terapiform, som ved hjælp af varme og æteriske olier påvirker krop og sind. Den udføres af en dertil uddannet gus-mester, som tilrettelægger forløbet, doserer olierne, og fordeler varmen ved hjælp af et håndklæde. Ofte knyttes en historie eller en fortælling til saunagusen. Gus-mestre har deres egen stil, og det kan derfor være meget forskellige oplevelser man får, alt efter hvilken gus-mester der leder ens gus. Saunagusen varer ca. 60 minutter, og kører typisk i 3 sæt af stigende intensitet – afbrudt af korte pauser, hvor man har mulighed for at køle sig af og indtage væske. Det er begrænset hvor meget forskning, der er lavet på området, men æteriske olier siges at have hver deres effekt – alt fra afslappende til rensende og opkvikkende. Nogle mener tillige, at gus stimulerer udskillelsen af affaldsstoffer gennem huden såvel som lever og nyrer, og at gus generelt styrker immunforsvaret.

Mange gus-gæster rapporterer om efterfølgende afslapning og velvære.

De olier vi benytter i Havnsø havnebad er alle 100% naturlige olier.

Jesper Schmidt
Jesper SchmidtBestyrelsesmedlem, Gusmester
Henrik Møllegaard
Henrik MøllegaardGusmester
Clemens wedel Møberg-Poulsen
Clemens wedel Møberg-PoulsenGusmester
Niels Bredgaard
Niels BredgaardNæstformand, Gusmester
Bo Brønnum
Bo BrønnumGusmester
Helle
HelleGusmester
Heidi Johansen
Heidi JohansenGusmester
Chili Nuka Christensen
Chili Nuka ChristensenGusmester
John Doe
John DoeGusmester