Historien om

Øl brygning i Havnsø

Image
Hver dag er en ny dag. Det er bedre at være heldig. Men jeg vil hellere være præcis. Så er man klar, når heldet kommer.
Bolværk er en mørk og spændende øl af typen engelsk stout. Med noter af appelsinskal og enebær er den mellemfyldig.

Vi ønsker at holde en gammel dansk tradition i hævd, og brygge lokalt øl.

Det er en meget gammel tradition at man rundt på gårdene bryggede øl, og der må helt sikkert have været nogle gårde der var sjovere at besøge end andre. Vi ønsker med vores lokalt brygget øl at gøre gården "Væksthus Havnsø" til en af de gård, hvor man nyder at komme på besøg.

Image
Image
Jeg har ikke noget imod, hvis folk siger, at "han var skør". Det synes jeg også selv, jeg er. Men jeg har noget imod, hvis de siger, at "han levede forgæves".
Møllerens er en lys, let og krydret øl. Brygget på aromatisk bitterhumle. Nyd den iskold.

Passion for ølbrygning er kernen i alt, hvad vi gør hos Havnsø Bryghus. Det er vores brændstof, der driver os til at skabe unikke og kvalitetsrige øl, som folk kan nyde og værdsætte.

For os er ølbrygning mere end bare en proces. Det er en kunstform, der kombinerer videnskab, kreativitet og håndværk. Fra udvælgelsen af de fineste råvarer til finjusteringen af brygprocessen og skabelsen af de perfekte smagskombinationer - hver eneste detalje er vigtig for at opnå det bedst mulige resultat.

Vores brygmestre brænder for at eksperimentere og udfordre grænserne for traditionel ølbrygning. De er konstant på jagt efter nye ingredienser, aromaer og teknikker, der kan skabe enestående øloplevelser. Vi lægger vægt på innovation og nytænkning, samtidig med at vi respekterer de dyrebare bryggetraditioner, der har formet ølverdenen gennem århundreder.

Men passionen for ølbrygning handler ikke kun om selve processen. Det handler også om at dele vores kærlighed til øl med andre. Vi glæder os over at se folk nyde vores øl og opleve de smagsnuancer, der er blevet nøje afstemt. Vi ønsker at skabe øloplevelser, der bringer glæde, samvær og samtale til bordet.

Vores passion for ølbrygning strækker sig også ud over vores eget bryggeri. Vi ønsker at dele vores viden og entusiasme med ølentusiaster og samfundet som helhed. Vi er åbne for at samarbejde med lokale arrangementer, festivaler og foreninger for at fremme kendskabet til ølkultur og give folk mulighed for at opleve og lære mere om øl.

Hos Havnsø Bryghus er vores passion for ølbrygning dybt forankret i alt, hvad vi gør. Vi er stolte af vores produkter, vores håndværk og vores bidrag til lokalområdet. Vi ser frem til at dele vores lidenskab med dig og byde dig velkommen til vores ølunivers. Skål!

Image
”Så blev han nødt til at stoppe for at tænke, fordi selvom, dét at spise honning var en meget god ting, var der altid et øjeblik, lige før man begyndte at spise honningen, der var bedre, end mens man spiste, men han vidste ikke hvad dette øjeblik hed.” Rødgylden IPA brygget med Lyngblomst og honing. Nyd øjeblikket før du nyder ”lyngen” kold.
Image
Thor kommer på sin vandring til et vandløb hvor en temmelig fræk færgekarl – Gråskæg alias Odin i forklædning – nægter at færge ham over. Det udvikler sig til en prale- og spottedialog. En mørk nærmest sort stout. Brygget med original engelsk gær. Vinøs og sødlig duft, smagsnoter af karamel, mocca og eksotiske frugter med et lille strejf af humle. Nyd den iskold og sammen med en god ven og pral.
Image
"Af alle latterlige ting forekommer det mig aller latterligst at have travlt” Denne øl har vi brugt lang tid på at udvikle. Vi sad, umanerligt længe og snakkede smage, malte og humle. Oplev en let sødlig og fyldig øl af typen ALE - en masse god malt. Skøn gylden farve tilsat amarilohumle. Drik den langsomt og læg travlheden bag dig.

passion skaber

udvikling

Bliv en del af Havnsø Bryghus

Køb andel i Havnsø Bryghus. Der udbydes nu 156 andele til en værdi af 500 kr.

Du skal være fyldt 18 år for at tilgå indholdet på denne side.

Du skal udfylde din fødselsdag
Din alder er ikke til at tilgå dette indhold