Per Kuskner

Per Kuskner er en forfatter, journalist og tidligere redaktør, der udviser en stor passion for nogle af Danmarks mest folkekære serier som Matador og Olsen-Banden. I Pers engagerende foredrag kan du se frem til en rejse igennem netop disse serier og tilegne dig spændende og sjov viden, som ikke blev vist på tv.

Per Kuskner har som journalist og redaktør været tilknyttet både SE og HØR, Fyens Stiftstidende og Morgenposten, hvor han også fungerede som korrespondent i Hollywood. Med Pers store talent for fortællinger igennem sproget, har han også udgivet flere bøger som f.eks. “Matador, mennesker, myter & minder” (2011), “Axel Strøbye – en komisk tragedie” (2012) og “Min tid i gule sokker” (2013), der er en samtalebog med afdøde Morten Grunwald om hans rolle som Benny i Olsen-Banden.

Er du en af dem, der stadig ikke kan få nok af Olsen-Banden og Matador, selv om de rullede over danskernes skærme for mere end 20 år siden? Per Kuskner fortæller glædeligt om tv-perlerne i sine foredrag, som han krydrer med både humoristiske og alvorlige informationer og anekdoter bag om serierne og billeder og videoer, som sjældent er set.

All Events Of Per Kuskner

X

Glemt adgangskode?

Tilmeld dig