Efter succesen med deres debutalbum, som høstede over to millioner streams verden over, er gruppen tilbage med et større, dristigere indspillet statement med nogle af Danmarks mest ansete jazzmusikere.

Lineup:
Mikkel Schnettler og Michael Hartvig –percussion
Søren Baun – vokal 
Jesper Bodilsen – bas 
Claus Waidtløw – saxofon 

Annas verden - Benjamin Koppel

kl. 21:00
Live musik med Frederikke Vedel og Benjamin Koppel Quartet

Acoustic Lounge

kl. 12:30
Tag fem moderne jazzmusikere, der blander feel-good-repertoire og soul-infunderede grooves, og du vil være et stykke vej hen imod at forstå lyden af den danske gruppe Acoustic Lounge.

Sebastian Zawadzki Trio

Det kreative arbejde på albummet har været en spændende rejse for de tre musikere, der alle er blevet transformeret gennem processen med at komponere, arrangere og lære musikken. Trioens musik befinder sig et sted mellem moderne komposition og nordisk jazz. Strengt komponerede passager og åbne improviserede sektioner erstatter hinanden i et melodisk og melankolsk udtryk. 

Lineup:
Sebastian Zawadzki – klaver
Maciej Kitajewski – kontrabas
Kacper Skolik – trommer

Annas Sang Bogkoncert

Kl. 21:00
I Annas Sang Bogkoncert fortæller Benjamin Koppel om baggrunden for sin succesfulde debutroman og om, hvor virkelighedsnær den er. Familiekrøniken bygger på Benjamins grandtante Annas næsten 100-årige liv.  Annas Sang er også blevet til et musikalsk værk med tekster af Cæcilie Norby, som har poetiseret Annas fortællinger som tekst til Benjamins sangcyklus med ni sange, som udkom samtidig med bogen.
Sangerinden og musicalstjernen Frederikke Vedel vil denne aften føre os ind i Annas verden sammen med Benjamin Koppel Quartet. Undervejs fortæller Benjamin om historien bag bogen.
Annas Sang har rørt anmeldere og læsere over hele landet. Romanen bygger på Benjamin Koppels tante Annas vanskelige og dramatiske liv. Hun nåede at fortælle Benjamin sine historier gennem en række samtaler i sine sidste leveår.
Annas historie er en medrivende fortælling om pligt, social kontrol, ensomhed, forfølgelse og krig, men også om kunst, ukueligt livsmod og den altovervindende kærlighed.
Lineup:
Benjamin Koppel – Saxofon
Frederikke Vedel – Vokal
Søren Møller – Piano
Kasper Tagel – Bas
Morten Ærø – Trommer

Emma Pilgaard Band

Kl. 16:15
Bandet spiller originale numre, som kombinerer elementer fra singer/songwriter-genren med jazzens uforudsigelige verden. Her kombineres fængende melodier og relaterbare, jordnære tekster med smukke harmonier, skæve taktarter og improvisation. Dette skaber en unik lyd, som er karakteristisk for bandet, og som bør opleves live.

Lineup:
Emma Pilgaard – Vokal og komposition
Christoffer Beenfeldt – Keys
Johannes Mogensen – Guitar
Emil Madsen – Kontrabas
Magnus Lundsgaard – Trommer

Lulu´s venner

Kl. 11:15

Skønt lokalt band, der levere jazz klassikere så det svinger.
De spiller swing/jazzpop og popper især 80ére numre/klassikere om til swing/jazz.

Lineup:
Charlotte Elm Grobb – vokal
Sonny Lillevang – piano/vokal
Kim Gøttsche – guitar/vokal
Thomas Grobb – trommer/vokal
Tonni Flor Schachtschabel – bas/vokal

Ballroom Bigband

KL. 10:00
Med tre musikere fra Havnsø, åbner Ballroom Bigband festivalen. The Ballroom Big Band under ledelse af Niels Oldin og med Sangerinden Margit Haar i front er en er fest på scenen. Her er tale om humørfyldt spilleglæde og gedigent musikalsk håndværk,leveret af en flok velspillende musikere og legeglade solister.

Benjamin Koppel Quartet

Kl. 15:00
Benjamin Koppel Quartet har en ambition om at tage den nordiske jazztradition op og fornye den. Musikken dyrker den særlige skandinaviske tone, og en både nøgtern og lyrisk tilgang har sat spor i musikken. Koncerten bliver en helt igennem nordisk nydelsesoplevelse for alle musikelskere! Den danske stjernesaxofonist bliver akkompagneret af pianist Søren Møller, bassist Kasper Tagel  og jazztrommeslager Morten Ærø.

Lineup:
Benjamin Koppel – Saxofon
Søren Møller – Piano
Kasper Tagel – Bas
Morten Ærø – Trommer

Ribers trio

Kl. 13:45
Trioen spiller levende loungemusik med standardnumre fra jazz, latin og beat i personlige, jazzede arrangementer.

Lineup:
Lisbet Nyman Riber – Vokal
Steen Fafner- klaver
Hans Jakob Madsen – kontrabas


 

 

Jeanette Moe Trio

Kl. 17:30
Trioen spiller velkendte jazz-standards og latin-numre. Med en nærværende og varm udstråling fanger Jeanette Moe publikum og skaber et rummed plads til hygge og samvær. En stemningsfuld musikoplevelse med god energi.

Line Up:
Jeanette Moe – Vokal
Anders Haahr – Piano
Vivi Runge – Bas

Nicolai Majland

Kl. 20:00
Nicolai Majland bor i København men spiller i hele landet. Han er uddannet pianist fra musikkonservastoriet i Esbjerg og har optrådt meget med revy og jazz. Repertoiret er blandet men med hovedvægt på det mere jazzede som f.eks. Michael Bublé, Frank Sinatra mm. Desuden spiller Lars pop, evergreens, musical, den danske sangskat mm